Reserveren Bestel Online

Ervaar de charme van Uithoorn, een serene Nederlandse stad die bekend staat om haar schoonheid en geschiedenis. Met haar grachten, windmolens en kinderkopjesstraten biedt Uithoorn de kans om het traditionele Nederlandse leven te ervaren en te genieten. Je kunt musea verkennen, langs het water wandelen, of genieten van heerlijk Indiaas eten in gezellige Indiase restaurants in Uithoorn zoals Restaurant Kasturi, jouw go-to plek voor authentieke Indiase keuken in de omgeving. De plek laat je genieten van een uitgebreid Indiaas menu met een verscheidenheid aan snacks, drankjes, hoofdgerechten, en Indiaas brood.

Dingen om te doen in Uithoorn

Hier is een lijst van alle dingen die je kunt genieten wanneer je in Uithoorn bent:

 1. Anne Frank Huis:
  Maak een reis terug in de tijd naar het Anne Frank Huis, waar je meer kunt leren over het leven van Anne Frank. Haar dagboek, geschreven tijdens de Tweede Wereldoorlog, geeft ons een glimp van haar ervaringen. Bezoek de verborgen kamers waar Anne en haar familie zich verborgen hielden voor de nazi's, en ontdek het verhaal van moed en hoop dat vandaag de dag nog steeds resoneert.
 2. Van Gogh Museum:
  Verken de kleurrijke wereld van Vincent Van Gogh in het Van Gogh Museum. Dit museum zit vol met zijn verbazingwekkende schilderijen en brieven. Je kunt alles leren over zijn leven en zien hoe hij zijn gevoelens uitte door middel van kunst. Het is een kans om het fascinerende verhaal achter een van 's werelds beroemdste kunstenaars te ontdekken.
 3. Dam Square:
  Ervaar de levendige sfeer van het Dam Square, een historische plek in Amsterdam. Hier kun je belangrijke monumenten zien en genieten van straatoptredens. Het is een geweldige plek om de lokale cultuur op te snuiven en misschien zelfs een snack te pakken bij een van de nabijgelegen verkopers.
 4. Rijksmuseum:
  Dompel jezelf onder in de Nederlandse geschiedenis en kunst in het Rijksmuseum. Dit museum heeft een enorme collectie prachtige kunstwerken en objecten. Je kunt beroemde schilderijen zien van kunstenaars als Rembrandt en Vermeer, en meer leren over het rijke culturele erfgoed van Nederland.
 5. Leidseplein:
  Geniet van de levendige energie van het Leidseplein, een populair plein in Amsterdam. Er zijn veel restaurants en bars waar je iets kunt eten of drinken. Je kunt ook straatartiesten bekijken en genieten van de levendige sfeer.
 6. Bezoek Restaurant Kasturi
  Als je in Uithoorn bent, mis dan niet de kans om ons Indiase restaurant in Uithoorn, Restaurant Kasturi, te bezoeken. We zijn gunstig gelegen in de buurt van Uithoorn en bieden authentieke Indiase keuken die zeker aan je verlangens zal voldoen. Van smaakvolle curry's tot aromatische biryani's, elk gerecht is zorgvuldig bereid om het beste van Indiase smaken naar voren te brengen.

Kasturi Voor De Beste Indiase Keuken in Uithoorn

Hier is waarom je de warmte van onze gastvrijheid en de heerlijkheid van de gerechten van Kasturi zelf moet ervaren.

 • Moderne Sfeer:
  Stap binnen bij Kasturi en dompel jezelf onder in een moderne maar gastvrije sfeer. Ons restaurant heeft eigentijds decor met elegante accenten, waardoor een ontspannen eetomgeving ontstaat waar gasten van kunnen genieten. Of je nu met familie, vrienden of collega's dineert, onze stijlvolle ambiance zet het podium voor een gedenkwaardige culinaire ervaring.
 • Authentiek Indiaas Eten:
  Bij Kasturi staat authenticiteit centraal in alles wat we doen. Onze menukaart biedt een samengestelde selectie van klassieke Indiase gerechten, elk bereid met traditionele recepten en echte smaken. Van geurige curry's tot sissende tandoori-specialiteiten, elke hap voert je mee naar de straten van India, en vangt de essentie van de Indiase keuken.
 • 100% Verse Ingrediënten:
  Wij geloven dat goed eten begint met verse ingrediënten. Daarom gebruiken we alleen de allerbeste kwaliteit producten, vlees en kruiden voor onze gerechten. Onze toewijding aan het gebruik van verse, seizoensgebonden ingrediënten zorgt ervoor dat elk gerecht bij Kasturi barst van smaak en voedingswaarde.
 • Ervaren Chefs:
  Achter elk verrukkelijk gerecht bij Kasturi staat een team van ervaren chefs die zich wijden aan culinaire excellentie. Met jarenlange expertise en een passie voor de Indiase keuken brengen onze chefs creativiteit en vaardigheid naar de keuken, waarbij ze gerechten creëren die de zintuigen prikkelen en een blijvende indruk achterlaten op onze gasten.

Bezoek Ons Vandaag!

Kom langs of bestel bij ons om geweldige Indiase keuken te ervaren, we zijn gunstig gelegen in Uithoorn. Ons Indiase restaurant in Uithoorn biedt een warme en gastvrije ambiance, gasten kunnen kiezen uit een divers menu van populaire gerechten bereid door onze super getalenteerde chefs. Of je nu wilt afhalen, je eten thuis wilt laten bezorgen of bij ons wilt dineren, we bieden al deze services in ons restaurant. Kom en ontdek waarom Kasturi de voorkeurskeuze is voor authentiek Indiaas eten in Uithoorn.

We are Closed on Tuesday, 28 November, 2023.