Gefrituurde heerlijke hartige pasteitjes met kipvulling geserveerd met zoet-zuur saus
Gefrituurde kipstukjes gekruid met gember-knoflookpasta, chilli peper en curry blad
Krokante kip overgoten met zoete yoghurtmousse, tamarindesaus, koriander en speciale kruiden
Langzaam gegaard gemarineerd gehakt gemengd met diverse kruiden en geserveerd met pav (brood)
Gefrituurde Heerlijke hartige pasteitjes met aardappelvulling geserveerd met zoet-zuur saus
Dikke curry op basis van aardappelen gekookt met groenten, gegarneerd met verse koriander, gehakte uien, boter en een scheutje citroen met licht geroosterd pav (brood).
Gebakken in de Tandoor, sappige lamskoteletjes met lekkere yoghurtmarinade.
Gegrilde stukjes lamb gekruid met een zachte knoflook marinade en Indianse specerijen, bereid in de Tandoor.
Gegrilde stukjes kip filet gekruid met een zachte knoflook marinade en Indiase specerijen, bereid in de Tandoor.
Gegrilde gehele kippenpoten gemarineerd in yoghurt, gember-knoflook pasta met indianse speciale kruiden, geserveerde met yoghurt-munt saus
Gemarineerd kipgehakt op smaak gebracht met Indiase kruiden, gember, knoflook en groene pepers, gerold om een spies en gegrild in de Tandoor.
Een speciale combinatie van verschillen de Tandoori grillgerechten (Tandoori Chicken, Seekh Kebab, Lams Chop en Chicken Tikka).
Kip stukjes zonder been in groene pasta met munt, koriander, spinazie en fenegriek bladeren.
Gekruid gemarineerde zelf gemaakte Indiase kaas, geroosterd in de Tandoor.
Malse stukjes soja gemarineerd met yoghurt, melange van kruiden en tot in de perfectie geroosterd in de tandoor
Soja chap gemarineerd met yoghurt, augurken kruiden & gekookt in tandoor
Gegrilde malse stukjes kip bereid in een dikke curry met kruiden en paprika ,ui
Een klassieke en comfortabele kipschotel die keer op keer voldoet. Bereid met stukjes Tandoor gegrilde kip, gekookt in een speciale milde saus die een perfecte balans tussen romigheid, zoetheid en warmte vereist.
Stukjes kipfilet gekookt met tomaten, groene pepers in een traditionele Indiase saus
Kip bereid in een combinatie van heerlijk gekruide spinazie en bijzondere kruiden.
Malse julienne stukjes kip in een romige medium saus bezaaid met groene pepers, uien, gember, tomaten en kruiden.
Kip geserveerd in hete Madras vurig pikante saus met een mix van speciale kruiden.
Kip bereid met een perfecte combinatie van de kokosnootmelk en aromatic indianse kruiden
Rogan Josh, afkomstig uit Kasjmir, staat bekend om zijn felrood gekleurde saus. De kleur is afgeleid van het royaal gebruik van Kashmiri rode chilli en de smaak komt van de gecombineerde balans van zoete en hete pepers, yoghurt en aromatische kruiden
Klassieke geitenvlees met bot gemaakt met kruiden, fenegriek (methi bladeren) en paprika
Lamsvlees gestoofd in een romige saus met kokos poeder, amandelen, beetje suiker en rozijnen.
Vis stukken subtiel gemasseerd met een Indianse speciale kruidenmengsel en vervolgens gebakken in een curry saus met paprika
Grote gemarineerde garnalen gegrild en gestoofd in een kerriesaus met tomaten, uien, paprika, knoflook00, gember en Indiase kruiden.
Cottage cheese curry met boter, room, op smaak gebracht met kardemom en fenegriekblaadjes.
Gegrilde stukjes cottage cheese bereid in een dikke curry met kruiden en paprika
Cottage cheese bereid in een combinatie van heerlijk gekruide spinazie en bijzondere kruiden.
Okra met gesneden uien, verse tomaat en geselecteerde kruiden in een pan op hoog vuur gegooid.
Een traditionele samenvoegen als negen verschillende groenten en noten gekookt in milde saus.
Seizoensgebonden groenteselectie met kruiden en specerijen, vervolgens gecombineerd met geurige Basmati rijst.
Speciale Basmati rijst gekookt met kip en een meleng van aromatische kruiden,verse munt & koriander
Heerlijke rijstschotel bereid met geitenvlees en een samensmelting van aromatische kruiden, munt en koriander
Lamsbiryani is een viering van geur, kleur en smaak, met perfect gekookte, luchtige korrels van geurende basmatirijst en malse stukjes gekruid lamsvlees.
Dumplings gemaakt van kwark gedrenkt in gezoete, ingedikte melk subtiel op smaak gebracht met kardemon en geserveerd met pistache als garnering
Een klassiek Indiaas zoet gerecht gemaakt met moong linzen, suiker, ghee en kardemompoeder.
Voor een extra accent aan uw maaltijd, ingemaakte en gekruide mango, limoen en groente
Gefrituurd krokant hol dun gerold deeg gevuld met zoet-zuur, pittig sap en chutneys.
Gefrituurde linzenballetjes gedoopt in yoghurt en geserveerd met munt- en tamarindesaus
Dikke curry op basis van aardappelen gekookt met groenten, gegarneerd met verse koriander, gehakte uien, boter en een scheutje citroen met licht geroosterd pav (brood).
Gefrituurde champignon omhuld met maïsmeel en kruiden en getemperd met gember-knoflook
Langzaam gegaard gemarineerd gehakt gemengd met diverse kruiden en geserveerd met pav (brood)