Reserveren Bestel Online
about_img

Over Ons

Over Kasturi Restaurant

We houden allemaal van wanneer we verwend worden of worden begroet door de besten om ons heen. En als het op eten aankomt, houden we allemaal van een uitgebreid en luxueus diner.
Bij Kasturi Restaurant zijn we er trots op onze klanten de beste dine-in ervaring van de Indiase keuken te bieden in een warme en vriendelijke sfeer in Amstelveen.

Ons menu bevat een breed scala aan populaire en beste Indiase gerechten, die allemaal worden bereid met behulp van de klassieke kookmethoden en verse ingrediënten uit heel India en tot in de perfectie worden gekookt.

Food Menu

Onze traditionele en unieke gerechten

Ons menu heeft iets van elke smaak - van traditionele gerechten tot unieke creaties en we zijn er zeker van dat u iets naar uw smaak zult vinden in Kasturi Restaurant. Het is de hoogste tijd dat u uw vrienden en familie meeneemt voor een onvergetelijke eetervaring met heerlijke maaltijden en verfrissende drankjes.

about_food_img
about_interior_img

Interieur

Laat je je niet minder voelen dan een koning of koningin

Als je een fan bent van Indiaas eten, kun je het niet missen. Deze plek zorgt ervoor dat je je niet minder dan een koning of koningin voelt en het vriendelijke personeel is wat je het meest ontspant. We bieden niet alleen overheerlijk eten, maar alles aan deze plek is perfect, vooral de zithoek buiten! Ga hierheen om een gala-tijd te hebben met je geliefden met een mooie omgeving in de buurt.

Bestel online

Geniet van het beste Indiase eten in de huiselijke omgeving

Op basis van uw voorkeuren kunt u thuisbezorging in Amstelveen of afhaalrestaurant bestellen wat u maar wilt van de menukaart en genieten van het beste Indiase eten in de huiselijke omgeving met slechts een paar klikken. Of je nu op kantoor bent, in kleine bijeenkomsten, een huisfeest of je naar huis haast na een overweldigende sportschoolsessie of werk. Comfort en gemak van het eten van kwaliteitsvoedsel in de omgeving van uw keuze.

about_order_img